Helmi Driessen

Ik ben Helmi Driessen (1965),  moeder van 4 kinderen. 

Na vele jaren werkzaam geweest binnen ons installatiebedrijf en elders was het tijd voor mij om mijn eigen weg te gaan volgen.

Al vele jaren heb ik mij verdiept in aanvullende geneeswijzen naast de reguliere geneeskunde, met het doel mezelf beter te leren kennen. Zo ben ik ook in aanraking gekomen met Voetreflex. 

Begin 2016 heb ik een 6 avonden workshop voetreflex gevolgd.
Dit beviel mij zo goed dat ik in september 2016 gestart ben met de HBO-opleiding Voetreflex Plustm bij Total Health Opleidingen welke ik in Juni 2019 met succes heb afgerond. 

01-2021 de opleiding Medische Basiskennis en Basis Psychosomatische klachten afgerond.
In september 2019  gestart  met de HBO opleiding Tuina bij Total Health. Het eerste leerjaar in oktober 2020 afgerond en mijn diploma TUINA-masseur ontvangen en het 2e jaar met succes afgerond. Op 22 oktober start ik met de BOCAM opleiding bij het CNGO te Tilburg. Verder volg ik meerdere bijscholingen om bij te blijven.
 
Ik ben ingeschreven bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (vnrt). 

Sinds laatst maart 2021 kunt u de kosten van een reflexzonetherapie-behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen, mits u aanvullend verzekerd bent én uw verzekering reflexzonetherapie vergoed.

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen