Bericht schrijven >

Heb fns en andere klachten toen ik bij Helmi kwam voor voetreflex, om me te ontspannen. Wat voor mij erg lastig is. Helmi heeft me gelijk op mijn gemak gesteld en ontspanning gaat nu al steeds beter.
We hebben ook de magnetische pleisters uitprobeert, was erg sceptisch, maar heb me er op ingelaten naar de goede en professionele uitleg. Ben erg blij het gedaan te hebben. Het werkte na vier uur en hielt ook een paar dagen aan. Erg fijn, ga er zeker mee door.

Mijn vader gaat ook naar Helmi voor voetreflex behandeling. Hij heeft na de imun chemotherapie erg last van zijn voeten. Ook daar is Helmi de juiste persoon voor. Mijn vader is ook super tevreden.

Helmi is erg vriendelijk en vooral klantgericht, en wil voor elke klant het uiterste uit de behandeling halen. Het is echt een aanrader om er heen te gaan. Bij haar is klant nog koning.

Nicolé Saris
Vandaag mijn eerste voetreflex en massage gehad van Helmi, ik voelde me meteen thuis en het werd me als snel duidelijk dat Helmi een professional is die weet waar ze mee bezig en haar passie hierin zeker gevonden heeft. Haar praktijkruimte is ook heel prettig. Echt een aanrader om hier jezelf te laten behandelen of gewoon om jezelf te verwennen.

Nicole Fischer


Bericht schrijven >